22 d’abril 2010

La JSC de l’Alt Penedès-Garraf celebra l’Assemblea de Federació

Sant Sadurní d'Anoia va acollir la 2a Assemblea de Federació de la Joventut Socialista de Catalunya a l'Alt Penedès - Garraf.

Susana Mérida, cap de llista del PSC de Sant Sadurní d’Anoia a les properes Eleccions Municipals, va donar la benvinguda als joves i va animar-los a fer-los més partícips de la política tot recordant la incorporació de gent jove a la comissió executiva de l’agrupació de Sant Sadurní d’Anoia.

Àlex Centelles, Primer Secretari de la Federació Alt Penedès – Garraf, va recordar el treball dels joves socialistes, que van creixent i implantant-se al territori i amb la previsió d’un projecte de la JSC a diversos municipis de l’Alt Penedès, entre els que també hi ha Sant Sadurní.

Al llarg de l’Assemblea dedicada a la gestió del darrer any de mandat es va valorar la celebració de l’Escola de Formació que va comptar amb la presència de la Consellera de Salut, Marina Geli i de Diputats i Diputades al Parlament i al Congrés, com Mila Arcarons, Carme Figueras o Lourdes Muñoz que van oferir diversos col•loquis relacionats amb salut i joves; també es va fer valoració d’altres actes com la presència al carrer per part de la JSC de l’Alt Penedès amb actes de reivindicació com el dia de la Justícia Social o amb l’acte de Memòria Històrica que es farà el proper dissabte 24 d’abril a Santa Margarida i els Monjos.

Un altre dels aspectes impulsats és la realització d’una jornada dedicada a la nova ciutadania i als joves, celebrada a Sitges el passat mes de març, que va permetre intercanviar opinions i conèixer el treball impulsat des d’algunes administracions o de les xarxes de participació del PSC en aquest àmbit.

D’altra banda, també es va presentar el programa de l’Escola de Formació de la JSC que es celebrarà el proper 8 i 9 de maig a Cubelles, i que tractarà entre d’altres, models de polítiques de joventut.

Precisament, la preparació de les propostes de joventut de cara a les properes conteses electorals també va ser un dels punts tractats, d’aquestes, ja s’ha començat a treballar les dedicades a la mobilitat dels joves a l’Alt Penedès i el Garraf.

Finalment es va donar a conèixer el projecte de la nova pàgina web de contacte amb la JSC de l’Alt Penedès i el Garraf: http://altpenedesgarraf.jsc.cat/